Mulla ei ollu viikonlopulle mitään suunnitelmia, ainoastaan se, että tänään sunnuntaina haettiin Lennart Tanskasta. Lauantaina kun olin viemässä Lynniä ulos, näin Annikan! Oli autolla liikenteessä, ja veti sit parkkiin siihen tien reunaan. Sovittiin, että nähtäis ens viikonloppuna!

Aamupäivällä mietin pitkään, että mitä ihmettä oikein tekisin! Sitten sain yhtäkkiä päähäni lähteä Lübeckiin! Lübeck on aivan ihana kaupunki, tosi herttanen ja nätti! Muutaman tunnin siellä kiertelin, ja tykkäsin kovasti! Mun mielestä tollasissa vanhoissa kaupungeissa on se kaupugin henki ja sydän tallessa.

Illalla lähdin isän kanssa viemään Lynniä ulos. Oltiin jo puhuttu pari päivää, että onkohan täysikuu perjantaina vai lauantaina. Yllätys oli melkoinen, kun isä kertoi, että on kuunpimennys!! Ihasteltiin kuuta oikein urakalla, kerrankin jotain tollasta tapahtuu ihmisten aikaan! (klo.22-23) Lisäks näin kolme tähdenlentoa! Isä naureskeli, kun kuljin eteenpäin taivasta tuijotellen, mutta näinpähän lentokoneitten lisäks enemmän tähdenlentoja.

Tänään aamusta lähdettiin ajamaan Tanskaan. Lukas yrjös matkalla kerran. Onneksi oli sentään infonnu huonosta olosta hyvissä ajoin, eli oltiin ehitty ajaan parkkiin. Paluumatkalla sitten Lennartille tuli huono olo...

Tanskassa Lennin kummitädin perheen kesäasunnolla oli aivan ihanaa! Se oli pieni talo ihan meren rannassa. Kunnolla siis tekemistä Lennille! Lenni esittelikin ylpeänä, miten saa pyydystettyä rapuja: ensin murskataan elävä simpukka, ja laitetaan simpukka lihasta roikkuun ongenkoukkuun. Simpukka veteen, ja parin minuutin päästä simpukka ravun kanssa ylös. Lisäks oli pyydystäny jotain pikkukaloja, jotka näytti ihan lohikäärmeiltä! Oli pitkiä ja matomaisia, ihan pään takana oli evät, jotka vispas ihan vimmatusti.

Ens viikolle mulle ei taaskaan oo mitään sen kummempia suunnitelmia. Ainakin tosin Freilichtmuseumissa pitää käydä, sitten tekis mieli mennä Flensburgiin. Ja nähdä Annikaa. Ja kotiin pitäis lähtee kahen viikon päästä, perjantaina jo...