Ensimmäinen viikko on melkein jo takana.

Perhe tuntuu oikein mukavalta, ja lapset kivoilta. Paitsi että eihän 8 ja 10 vuotiaat pojat aina niin kauhean kivoja ole... Mutta ihme kyllä mitään ongelmia ei ole ollut! Täällä on vielä viikon verran toinenkin suomalainen, Laura, joka on opettanut "talon tavoille" ja näyttänyt paikkoja. Eli leppoisa viikko takana, kun on ollut kaksi tekemässä aina hommia, ja muuten ollaan vietetty vaan aikaa.

Omiin hommiin kuuluu aamulla lapsille aamupalan teko (Lukas syö paahtoleipää hillolla, Lennart syö vanukkaan, molemmille lisäksi muki kaakaota), kouluun eväiden laitto (Lukasille leivät hillolla, Lennartille kinkulla, lisäksi pullo mehua/limsaa), ruuan laitto päivällä, lasten kanssa leikkiminen ja yleinen siisteys. Yleensä se menee niin, että kun lapset saa potkaistua aamulla pihalle, alkaa laittaa keittiötä kuntoon, tiskejä yms, noin klo 11 alkaa tehdä ruokaa. Lennart tulee koulusta aina puolilta päivin, Lukas yhdeltä. Sitten saakin houkutella lapsia syömään, menestys vaihtelee. Ruuan jälkeen alan houkutella läksyjen tekoon, siihen menee noin tunti. Itse läksyjen teko taas ottaa toisen tunnin...

Lasten mielestä on tosi siistiä heitellä frisbeetä, keinua ja pelata koneella. Ja mun tehtävänä on juosta pallon perässä, antaa vauti ("kun jarrutan yhellä jalalla, annat vauhtia yhdellä kädellä, jos jarrutan kahdella, annat vauhtia kahdella kädellä. Mutta jos haluan vaan jarruttaa, niin sillon ei saa antaa vauhtia. Ymmärsitkö?")

Tähän mennessä on kyllä ollu oikeesti hauskaa, saa nähdä millaista on, kun lapset oikeesti tottuu uuteen ihmiseen...